Catalogus

Beschikbaar

Meest Verkocht

FAQ

Heeft u hulp nodig? Ga naar onze FAQ pagina.

Hanglampen 

per pagina
Toont 1 - 64 van de 188 items
Toont 1 - 64 van de 188 items

Ruime keuze aan hanglampen

In onze catalogus kan u tal van design hanglampen vinden, van vele verschillende design merken. Zo verkopen we onder andere hanglampen van Design House Stockholm, Dreizehngrad, Enrico Zanolla, Graypants, In-es.artdesign, John Green, Lightyears, Pani Jurek, Petite Friture, Pott, Schneid, Secto Design en Tom Raffield. 

Welke design hanglamp plaats ik waar?

De juiste hanglampen plaatsen in verschillende ruimtes is zeker geen makkelijke opgave. Naast het feit dat ieder zijn eigen smaak heeft, is het ook belangrijk om te weten welk soort hanglamp je waar plaatst. Zo wil je normaal gezien een ander soort licht hebben van een keuken hanglamp dan van één die in de woonkamer hangt.

Boven de eettafel wil je natuurlijk een licht dat fel genoeg is zodat je ziet wat je aan het eten bent. Maar meestal lees of werk je ook aan de eettafel dus is het belangrijk dat ook hiervoor het licht optimaal is. Daarom raden we aan om lampen te kiezen in functie van de vorm van de eettafel. Bij een langwerpige tafel past beter een langwerpige verlichting. Bij een ronde of vierkante tafel heb je misschien al genoeg aan één centrale design hanglamp. Wat nu ook meer en meer een trend is om meerdere hanglampen naast elkaar te hangen, van verschillende groottes of kleur.

In andere ruimtes zoals een woonkamer zal de keuze sneller gaan naar iets meer decoratief, of een lamp met een leuk effect. Dat komt omdat je hier eerder een bepaalde sfeer wilt creëren voor de hele ruimte, direct verlichting is hier niet meteen nodig.

Als u moeite hebt met het kiezen van je ideale hanglamp kan u natuurlijk ons altijd contacteren. Neem gerust contact met ons op via telefoon of mail.

Al onze hanglampen worden gratis verstuurd en kan u thuis proberen gedurende 30 dagen. Indien ze je niet bevallen kan je deze altijd gratis terugsturen naar ons en krijgt u uiteraard uw geld teruggestort.

Recent bekeken

Geen producten

Menu