Meest Verkocht

FAQ

Heeft u hulp nodig? Ga naar onze FAQ pagina.

List of products by manufacturer Pott

Pott is een Spaans merk die oud en nieuw combineerd. De ontwerper en oprichter Miguel Ángel García Belmonte vervaardigd zijn keramische lampen ambachtelijk.

Toont 1 - 3 van de 3 items
  • 159,00 € Levertijd: 1-2 weken.
    Traditionele aardewerk als inspiratie De Flame van Pott een hanglamp met twee persoonlijkheden. De buitenkant is in zijn natuurlijke onverbloemde vorm gelaten, terwijl de binnenkant geglazuurd is in het wit. Elke Flame hanglamp is handgemaakt uit natuurlijke terracotta met zorg en toewijding, elke lamp is uniek en individueel.
  • 285,00 € Levertijd: 1-2 weken.
    Een buitengewoon keramieken stuk met een uniek design Een warm en poreus licht straalt uit de handgemaakte keramische lampen van de Spaanse designer Pott. Ze bootsen de poreuze structuur en de vorm van een zee spons na. De SpongeUp! is buitengewoon mooi tijdens de dag en ‘s avonds creëert deze een spel van licht, schaduw en textuur.
  • 290,00 € Levertijd: 1-2 weken.
    Een buitengewoon keramieken stuk met een uniek design Een warm en poreus licht straalt uit de de handgemaakte keramische lampen van de Spaanse designer Pott. Ze bootsen de poreuze structuur en de vorm van een zee spons na. De SpongeOh! is buitengewoon mooi tijdens de dag en ‘s avonds creëert deze een spel van licht, schaduw en textuur.
Toont 1 - 3 van de 3 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu