Meest Verkocht

FAQ

Heeft u hulp nodig? Ga naar onze FAQ pagina.

List of products by manufacturer Pani Jurek

Pani Jurek is een Pools merk opgericht door Magda Jurek. Haar ontwerpen zijn opmerkelijk, aantrekkelijk en stimuleren creativiteit.

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • 180,00 € Levertijd: 2-3 weken.
  Less is more! Een bron van licht in het hele huis! Het lange touw laat het licht te verplaatsen over de hele appartement. De decoratieve lussen van Loop Line kunnen in het plafond aan de muur worden gehangen. U kunt zich ook verplaatsen met de Loop Line naar de andere kamer.
 • 190,00 € Levertijd: 2-3 weken.
  Elegant en industrieel De Hook Line lamp is veelzijdig en decoratief. De haak maakt het mogelijk om het licht te plaatsen waar u wilt. Ontworpen door de jonge Poolse ontwerpster Magda Jurek van Pani Jurek, deze prachtige Hook Line lamp is een meerwaarde in uw ruimte. Het dikke touw gecombineerd met een koele keramische socket zorgt voor een...
 • 190,00 € Levertijd: 2-3 weken.
  Een helder ontwerp op basis van tradtion en folklore De in Warschau gevestigde ontwerper Magda Jurek zet traditi verder met haar Plika hanglamp. Ze houdt huizen helder en gelukkig met de kleurrijke wirwar van touw en licht.
 • 195,00 € Levertijd: 2-3 weken.
  Een veelzijdige blikvanger De Maria SC kroonluchter met proefbuizen is geïnspireerd op de creatieve geest van Duchamp en het onderzoek van Marie Curie in een eigentijdse hanglamp. Ze past zich eenvoudig aan in de persoonlijke inrichting van uw ruimte's. Experimenteer er op los!
Toont 1 - 4 van de 4 items

Recent bekeken

Geen producten

Menu